Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις Κτιρίων

Facebook

Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις Κτιρίων
Σταθάκος Ηλίας | Ανακαινίσεις Κτιρίων Σπάρτη


 

Διαθέτοντας εμπειρία ετών καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, η εταιρεία μας “Σταθάκος Ηλίας” η οποία εδρεύει Μενέλαου 25 στην Σπάρτη, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό ανακαινίσεις και αναπαλαιώσεις κάθε χώρου στην Σπάρτη, σε όλη την Λακωνία και την Ελλάδα.

Έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και μοναδικές λύσεις για την ανακαίνιση οικίας, εξοχικής κατοικίας, καταστήματος, ξενοδοχείο, εστιατορίου, καφετέριας και κάθε επαγγελματικού χώρου.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας, σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις, για την βέλτιστη εργονομία και διαρρύθμιση του χώρου σας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε χώρους μοναδικής αισθητικής και εμφάνισης.

 

Αναλαμβάνουμε:


 

 Αποξηλώσεις
 Χτισίματα - Σοβατίσματα
 Υδραυλικές εγκαταστάσεις
 Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
 Μπάνιο
 Κουζίνες
 Δάπεδα
 Ντουλάπες
 Κουφώματα

 Εσωτερικές & Πόρτες Ασφαλείας 
 Ελαιοχρωματισμούς - Τεχνοτροπίες
 Ταπετσαρίες
 Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις
 Πατητή Τσιμεντοκονία
 Γύψινες Κατασκευές - Κρυφοί φωτισμοί
 Ενεργειακά Τζάκια
 Τοποθετήσεις πλακιδίων & μαρμάρων

 

 

...και ότι άλλο χρειάζεται προκειμένου ο χώρος να γίνει όπως των είχατε φανταστεί. Για όλες τις εργασίες στην ανακαίνιση του χώρου σας χρησιμοποιούμε πάντα υλικά υψηλής ποιότητας.

 

Δουλειές μαςΣας περιμένουμε με χαρά να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε το χώρο των ονείρων σας, χωρίς κανένα άγχος. 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Σπάρτη, την Τρίπολη, την Αθήνα, την Χαλκίδα, την Ελαφόνησο, την Μεσσηνία, την Πάτρα, τη Μάνη, όλη τη Λακωνία και την Ελλάδα.