Έργα - Δουλειές μας

Facebook

 

Σταθάκος Ηλίας
Ανακαινίσεις Κτιρίων Σπάρτη


 

Η εταιρεία μας Σταθάκος Ηλίας η οποία εδρεύει Μενέλαου 25 στην Σπάρτη, δραστηριοποιείται από το 1996 στον χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και αναπαλαίωσης κτιρίων έχοντας φέρει σε πέρας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό ένα μεγάλο αριθμό έργων, τόσο στην Σπάρτη όσο και σε όλη τη Λακωνία και την Ελλάδα. 

Διαθέτοντας εξειδικευμένα συνεργεία που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον χώρο της οικοδομής, που αφορούν στις κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τις πρωτότυπες και εντυπωσιακές ανακαινίσεις οικιών, εξοχικών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, καφετεριών και γραφείων, την προμήθεια με Προκατ κτίρια, καθώς και την ανέγερση της δικής σας οικίας και πέτρινης οικίας στο οικοδομικό ύφος της Μάνης, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί.

Η πολυετής πείρα, η προσεγμένη και καλαίσθητη δουλειά μας, η επιμονή στην τελειότητα αλλά και την διαχρονικότητα αποτελούν εγγύηση στον χώρο αυτό. Οι κατασκευές μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

 

 

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακαίνιση του χώρου σας με εργασίες που περιλαμβάνουν χτισίματα, μονώσεις, κατασκευές με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, ενεργειακά τζάκια και ότι χρειάζεται για να παραλάβετε έναν ολοκληρωμένο χώρο.

Έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους.

Σας περιμένουμε με χαρά να συνεργαστούμε και να σας προσφέρουμε το χώρο των ονείρων σας, χωρίς κανένα άγχος.

Εξυπηρετούμε άμεσα την Σπάρτη, την Τρίπολη, την Αθήνα, την Χαλκίδα, την Ελαφόνησο, την Μεσσηνία, την Πάτρα, τη Μάνη, όλη τη Λακωνία και την Ελλάδα.